( saxus | 2015. 03. 18., sze – 20:59 )

"Kicsit emlekeztet ez a hajlektalanok kriminalizalasara - szocialis halo nyista, lehetoseg semmi, es aki az utcan el az nyilvan bunozo lehet..."

Csak magam tudom ismételni: arról nem tehetek, hogy te más fasságát haluzod be egy egyszerű kérdésbe. Nagyon unom már, hogy biorobotként a TV-ben/Interneten szajkózott gyökérségeket tudod csak ismételgetni.

"Hiaba akarok nyerni a lotton ha csak nem jon az a franya otos..."

Ó persze, csak tudod van az a mondás, hogy "aki nem játszik..."

"Ugy alakult az eletem (fokent rajtam kivulallo okok miatt) hogy az orszag szerencsetlenebbik felen elek"

Lefordítom: TE saját magad hoztál egy tudatos, felelős döntést, hogy te ennyivel beéred. Nem a szomszéd Mariska, nem a Pistabácsi, nem Orbán Viktor, nem Lézerjani, és nem is én. Csak is kizárólag te saját magad hoztad meg ezt a döntést. Befolyásolt egy halom dolog a döntésed? Persze, hogy befolyásolt. Mindenkinek befolyásolja egy halom dolog a döntéseit. De attól még a végső döntés a tied, hogy elfogadod, vagy keresel más alternatívát. Igen, alkalmanként annak árán, hogy valamit be kell áldozni. De az megint a te döntésed, nem másé.

Mint ahogy egy barátomnak is a saját döntése volt, hogy nem éri be Kazincbarcelónával és, hogy ameddig kényelmesen tud, kimegy Nürnbergbe. Megjegyzem, ő sem az a típus, akit a szülei agyontámogattak (sőt...).

"Erdemes lenne ezen neked is elgondolkoznod!"

Neked meg egyszer elolvasni, amit írtam. És értelmezni. Meg nem más fasságát a számba adni és belehaluzni olyat, amit nem állítottam.

Hja, subthread folytatása meg erre, itt már túl vékony a kommentdoboz: http://hup.hu/node/139415

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™