( aga_et | 2015. 02. 16., h – 21:58 )

Nem akarsz inkább bulvárújságba írni?
Eddig is fenntartásokkal kezeltem ezeket, de itt már bizonyítottan fél(re)információkat és HOAX-okat hozol. Természetvédelem és környezetvédelem totálisan más terület. Egy lepukkant gyártelepen nem beszélhetsz természetvédelemről, de környezetvédelemről igen.
És nem, nem vagyok zöld, kicsit sem. Viszont az általad út széli szemétszedésnek nevezett dolgot belülről ismerem. Egy ilyen például arról szól, hogy mondjuk egy aszfaltutat (ami ugye kicsit sem a természetvédelem mintapéldája) letakarítasz, élhetőbbé, használhatóbbá teszed önszántadból. Mondjuk azért mert használni akarod, vagy mások szeretnék és segítesz nekik. Van még egy oka, a figyelemfelkeltés. Mert a felelősök, e.g. önkormányzat magasról tesz arra ott mi van, viszont ezt észreveszik, szerencsés esetben megemberelik magukat, és végre foglalkoznak vele.
Természetvédelmi terület meg nem csak azért van mert valami hülye kijelölgette. Pont azért, hogy legyen olyan terület is, ami háborítatlan marad a szemétgyártó emberektől, nem mellékesen a fák nem keveset dobnak a levegő tisztításán. Ha nincs levegő megfulladsz. Lásd Kína példáját, ahol már gyakorlatilag alig van ilyen. A víz mérgező, rengetegen maszkban járnak a végtelenrossz levegő miatt, vannak olyan területek amik rosszabbul jártak mintha sóval hintették volna be, nem él meg rajta semmi, mintha a mars egy darabja lenne.
Mégegyszer; Utálom a sötétzöldeket, sokat vitatkoztam velük, de azért nem ők a világ legrosszabb terroristái, főleg ha nem csak a kiragadott példával, a radikálisokkal jössz. Vannak mások is, és sokszor csak folyamányában lehet észrevenni, hogy végülis elértek valamit ami miatt nem döglünk bele mondjuk (legdurvább példa) atomreaktor robbanásokba.
☼☆♫♪♫♪☆☼
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)