( secretx | 2015. 01. 16., p – 09:44 )

"Rendben, de akkor az user ne panaszkodjon, hogy nincs idore kesz a cucc."

Szerintem ha nincs időre kész a cucc az nem a user hibája, hanem a project vezetőé elsősorban, mert úgy kellene működni a dolognak, hogy a user elmondja mit akar, erre közösen kitalálnak egy timelinet, mindenféle megállapított időkkel, tesztekkel, stb stb, aztán mindenki boldog a végén.
Jellemzően ez a valóságban marhára nem így működik, ezért megy a kókányolás, "jó lesz ez majd úgy neki" típusú fejlesztés, és hülyének nézések, és hogy a user fizesse meg a fejlesztő elbaszásait drága pénzekért.

"Masreszt meg, mi a normalis? Hogyan mered objektíven? Ki fogja meghatározni ezeket a mindenkire kötelező standardokat? Ki fogja szankcionálni azokat, akik nem követik?"

Nyilván ezt marha nehéz ügy meghatározni, és nem is mi fogjuk most :), de pl. ha az MS elbaszarint valamit, akkor igenis álljon neki és javítsa ki ASAP, és ne a száját húzogassa mert 3 hónap alatt sem tudták megcsinálni.
Ha meg akkora ordas hibát vétettek amit 90 000-en nem tudnak kijavítani 3 hónap alatt, akkor inkább váltsanak profilt és menjenek pizzát gyártani :)

---------------------------------------------------
Hell is empty and all the devils are here.
-- Wm. Shakespeare, "The Tempest"