( gelei | 2014. 11. 15., szo – 10:40 )

Értem.

Adott a Windows egy komponense (gy.k. nem 3rd party cucc, hanem egy olyan valami, amit vezérlőpultból egy checkbox bekattintásával tudsz telepíteni), ami legyen X. Ha X-et telepíted, akkor magával húz egy frameworköt/library-t/nevezd ahogy akarod, Y-t. Ha időközben Y-t megpróbálod törölni, X is menni fog vele a kukába.

A gyengébbek kedvéért még egyszer: X nem egy különálló szoftver. Nem töltheted le egy weboldalról. Nem veheted meg. Az oprendszer része, és mint olyan, az Add features and roles menüből telepíthető.

Kérlek, mesélj még arról, hogy a Windows nem épít a .NET-re. És megint, hátha most sikerül megértened: ha egy szoftverben vannak .NET-es komponensek, még nem szükségszerű, hogy 100%-ban menedzselt kódból álljon.

Eleve nem is tudom, miért vitatkozom veled már megint, mikor mindig az a forgatókönyv, hogy írok valamit, te nem tudsz érdemben belekötni, ezért bedobsz valami személyeskedő szart minden szakmai tartalom nélkül, én meg ráharapok a csalira. Ez utóbbi mondjuk tényleg az én hibám.

Felőlem folytathatjuk, de annak az a feltétele, hogy a következő kommentedben _érvekkel_alátámasztva_ _megcáfold_ azt, amit írtam. Azaz hogy a Windows komponensek jelentős része, és amúgy sok más Microsoft termék nagyon is használja a .NET-et, amit így nem igazán lehet kukázni.