( Ritter | 2014. 10. 28., k – 15:40 )

Havi 700 Forintot én hajlandó vagyok fizetni akkor is ha rám hárítaná a szolgáltató. Hivatalos kommunikáció szerint ezért cserébe jelentős forrásokat fognak kapni az internetszolgáltatók hálózatuk vidéki fejlesztéseihez, amivel el fog jutni a szélessávú internet az utolsó zsákfaluba is. Ez nagyon szép, már épp ideje volt a 2010-es években. Csakhogy én nem lakok zsákfaluban és nem is tervezek ilyen helyre való költözést. Szép dolog a társadalmi szolidaritás, de szeretnék én személyesen is kapni valamit a havi 700 Ft-ért. Azt akarom, hogy a jelenlegi Európában példátlanul szabad magyarországi internetes szabadság fennmaradjon és garantálja a törvényhozás a mostani jogokat. Például audiovizuális tartalom szabad magáncélú letöltését a jövőben is.
A magyarországi digitális paradicsomi állapotokat csak azok nem értékelik akik még nem éltek egy hetet sem Németországban, ahol valóságos cyber-nácizmus van ezen a téren.

Valamelyik mókamester csinált egy képet amin torrentek letöltésének adója látható. Ebből már nem lesz semmi a 700 Ft-os adóplafon miatt. A realisták ezt már előre megmondták. Egy sorozatnál úgy 70 ezer forintos összeg jött ki. Most mindenki gondolkozzon el azon, hogy mennyibe kerül kedvenc sorozata BluRay kiadásban. Segítek, az is több 10 ezer forintos összeg.
Nagyon tévednek azok akik úgy gondolják, hogy nincs vesztenivalójuk.
Abban biztos vagyok, egy német típusú szerzői jogvédő törvény elleni tüntetésen sem MSZP politikus sem az USA nagykövetség ügyvezető "Jóbarátja" nem venne részt. Sőt szerintem tüntetés sem lenne a valódi civilek bénasága miatt.