( ggallo | 2014. 09. 13., szo – 21:04 )

Kell a hajcihő, mert ha nem lenne valami korlát, akkor nem tudnának annyit gyártani amennyi az igény, és az ilyesmi rosszat szokott tenni a renoménak...

A Nexus készülékeket is csak fokozatosan teszik mindig elérhetővé, mert abból sem nem lehetne eleget gyártani az indulásra ilyen eladási ár mellett. Vagy csinálhatnák azt is, mint az Apple, Samsung, Sony, stb.: horror áron kínálhatnák a készülékeket korlátlan mennyiségben.

Trey:
Nagy örömömre többször leírtad, hogy van olyan jó (ez a konkrét) Android (verzió és készülék), mint az iOS. Na nem Android elvakultságból, hanem mert én is ezt mondom, csak olyan szakadék van a két "szekta" között, hogy soha senki nem hiszi el.

Viszont arról eddig nem esett szó, hogy 110 ezerért van olyan jó, mint amaz 220 ezerért... Ez azért nem mindegy, szerintem. Ha kicsit rosszabb lenne, az ár/érték arány akkor is sokat kellene nyomjon a latba a többek embernél. De általában a májerség-faktor győz, iPhone kerül a zsebbe bármi áron (tisztelet a kivételnek, aki nem ez alapján választja).