( hans1985 | 2014. 06. 20., p – 10:56 )

Persze, de amiket mondasz az éppen azt tükrözi, hogy a leginkább egy magyar emberre nem lehet furán nézni, ha zászlót használ, vagy jelképeket tűz ki stb. hiszen ha visszanézünk a történelemben akkor a leginkább nekünk van okunk ragaszkodni ezekhez a dolgokhoz, és nekünk lehet okunk kifelé is kommunikálni, hogy még mindig itt vagyunk, igaz megnyirbáltak, elnyomtak, megszálltak stb. de itt vagyunk és még lobog a zászlónk és fog is még sokáig, reméljük örökké. :)

A másik meg az, hogy az EU-s zászló szent és sérthetetlen és ha atrocitás éri akkor azonnal felhördül mindenki mindenhol, de ha egy nemzeti zászlót egy történelmi zászlót elővesz valaki akkor az már náci, antiszemita, fasiszta és kirekesztő meg intoleráns, meg homofór is meg a franc tudja még mi... LOL ne vicceljünk már! A címerünkben is benne van az árpádsávos motívum, ez egy nemzeti jelkép és igenis használható és használjuk is, mert hozzánk tartozik!
A német birodalmi sas is jelképezheti az elnyomást, ha annyira szőrszálhasogatást akarunk, de ez is csak nézőpont kérdése, azt sem tilos használni, pedig ennyi erővel ahhoz is tartozhat negatív gondolatmenet, és sorolhatnám a kettős mércével vizsgált szimbólumokat még...

________________________________
blog: http://horvathjanos.wordpress.com