( hans1985 | 2014. 06. 20., p – 09:55 )

+1

Én sem tartok Árpád sávos zászlót, és nincs egy nagy Magyarország címerem vagy kitűzőm vagy akármim sem, és más jelképeket sem hordok. A kokárda az egyetlen amit március 15-én feltűzök arra az egy napra, és kb. ennyi. Rólam senki meg nem mondaná, hogy nacionalista (NEM NÁCI) érzelmű vagyok és hogy ehhez minden áron ragaszkodom és kiállok mellette. Nem kifelé kell mutatni a nemzethez tartozást, hanem belül kell érezni azt, aki nem érzi az nem érzi ennyi...
Amúgy azokat sem szólom le, akik lobogtatják azt a bizonyos zászlót, vagy telerakják magukat magyar szimbólumokkal! Mi ebben a gáz? Ez már gáz? Ne már, hol élünk, hogy gáz ha valaki büszke a hazájára, szereti azt, rettentően fontosnak tartja, és kimutatja kifelé is, ez szerintem nem baj, sőt jó! Hány és hány olyan külföldi ország van, ahol ez nem gáz, ez csak nálunk gáz egyes hülye liberális nyomik miatt!
Ott vannak a németek, vagy az amerikaiak, az ide beköltözött németek közül akik kertes házban laknak, a mai napig minden reggel felhúzzák a német lobogót, na ez nem gáz? Ez nem giccses, nem erőltetett? Csak nálunk röhögik ki a kultúrát meg a hagyományőrzést, és kb. olyan 10 éves koráig minden kisfiú és kislány kinővi ezt a "jajj én nem éneklek népdalokat, mert az olyan ciki stb.". Az a ciki, ha valaki gáznak tartja a nemzeti jelképeket és a kultúránkat, na az gáz, meg ha valaki viccet csinál belőle, az már egyenesen árulás, igen az, szégyen!

________________________________
blog: http://horvathjanos.wordpress.com