( Kayapo | 2014. 06. 10., k – 09:05 )

Így jobban bele gondolva és magammal is vitázva: a helyén kell kezelni a cuccot. Nyilván egy vérmes audiofül zenerajongó, nem ezt foglya megvenni és nem ezen foglya elemezgetni az 1812 nyitányában (Csajkovszkij) az ágyúk hangját, meg a nagyszerű presense -t. De az a hypster (már ha így kell írni) aki adományozott a kampányban tuti meg fogja venni, mert legalább annyira nem ért ahhoz, hogy mely technikai paraméterektől lesz jó egy audiórendszer, mint én. Sőt a haverjai is meg foglyák venni, mert a "csöves erősítő az tuti HIGH-END", és attól lesz csak igazán tökéletes a hangzás!

Nem akarom én ezzel a csővek hangzásbéli tulajdonságait kissebbíteni, hiszen egy Audi Note ONGAKU, vagy egy Mark Levinson No 432 közül én is nehezen választanék. De csak egy paramétertől nem lesz egy hangrendszer tökéletes, vagy tökéletlen.

De azért egy kicsit csak "fikázok":
- A hangszórók bázis távolsága...? (ez a cucc monó, a hangszórók távolsága miatt, itt nem lesz széles színpad az tuti, persze kinek kell)
- A hangszórók menyire széles sávúak...? (ja persze tudom 20Hz - 20kHz átvisz persze faszom, de hát jelleggörbe...)
- Ez tuti High-End (bármi is legyen az), mert csöves erősítő van benne...! (igen két szegény trióda az előfokban, nyilván többet árt mint használ, de vegyél drágább csövet és még highabb és még endebb lesz)
- Na ez egyetlen jó pont, hogy lehet rajta webrádiót hallgatni, ami azért fasza, mert oda biggyesztem a mikró tetejére és nem maradok le a "Ki nyer ma?" déli adásáról, pedig nem halladszik be a konyhába a nappaliból a Hi-Fi.

----
올드보이
http://molnaristvan.eu/