( SzBlackY | 2014. 04. 07., h – 21:30 )

Ugyanis igaz. Bizonyára feltűnt, ez csak attól függ, hova rögzíted a koordináta-rendszert, amelyből vizsgálod a jelenséget. Az lehet, hogy azért célszerű az egész kóceráj tömegközéppontjához rögzíteni, mert így egyszerűbb mozgásegyenleteket kapunk, de ebből nem következik az, hogy feltétlenül így is kell tennünk. Tehát az állítás igaz Földhöz rögzített koordináta-rendszerben vizsgálva: a Nap kering a Föld körül.

:facepalm:

Mondjuk én nem igazán érzem a haladást a homoszexuálisok házasságának megengedésében. Szentesítene egy egészségtelen - lásd anatómia - kapcsolatot, rombolja a közerkölcsöt, a házasság, mint szentség tiszteletét, a gyermekek örökbefogadhatósága által sérti a gyermek egészséges fejlődéshez való jogát. Ezen feature-öket semmiképp sem nevezném fejlődésnek.

Szerintem be kéne tiltani az egyházakat, mert az, hogy a katolikus papok gyerekeket erőszakolnak meg egészségtelen - lásd anatómia -, rombolja a közerkölcsöt, mert ugyanezek utána 10-20-50 ember előtt prédikálnak hetente, olyan téves dogmákat terjesztenek állami feladatokról (házzaságkötés), mint az ad-hoc módon definiált szentség, a gyerekek molesztálása sérti az egészséges fejlődéshez való jogát, az emberek hülyítése a dogmatikus hazugságaiggal a szabad gondolkodás és véleménynyilvánításhoz való jogukat csorbítja stb.

BlackY
--
"en is amikor bejovok dolgozni, nem egy pc-t [..] kapcsolok be, hanem a mainframe-et..." (sj)