( gd | 2014. 04. 06., v – 02:47 )

"ha a nép igényli, hogy erről a kérdésről legyen népszavazás, akkor annak nem úgy kellene zajlania, hogy Kijevben a lázadók az USA és az EU helyeslő bólogatása mellett eldöntik, hogy nem lesz népszavazás."

Nem ők döntötték el, hanem az ukrán alkotmány. Az ukrajnai nép egésze pedig nem igényelte, csak a krímiek - de a népfelség demokráciában is csak az egész népre vonatkozik: nincs olyan, hogy akármelyik régió, megye, falu, utca elszakadhat, ha neki úgy esik jól.

"Ha egy állam ki akar maradni, a nyugati titkosszolgálatok destabilizálják. Véleményem szerint ez történt Ukrajnában"

Persze,ha oroszbarátok, az nyilván a nép (és nem mondjuk orosz titkosszolgálatok műve), de ha eu-barátok, az nyilván csak destabilizáció eredménye. Fenét, mindkettő a nép egy-egy része. Alá tudod támasztani bármivel is, hogy nyugati titkosszolgálatok ügyködtek?

" két héten belül már nem ő volt a miniszterelnök, pedig nem voltak választások."

Amiben nincs semmi különös vagy antidemokratikus: Mo.-hoz hasonlóan a nép parlamenti képviselőket választ, a képviselők pedig miniszterelnököt. A képviselők pedig új miniszeterelnököt választottak.

Még egy dolog: az eu-ról és az érdekeiről úgy beszélsz, mint vmi távoli szörnyről. Az eu-nak mi is részei vagyunk, az eu érdekei a mi érdekeink is. Ez persze szemét megoldásokat nem tesz támogathatóvá.