( Ritter | 2014. 04. 04., p – 10:42 )

Úgy érted, olyan tulajdonságok mint például muszlim vagy és ezért Guantánamói koncentrációs táborban találod magadat, ahol ciklon-B helyett sokkal "emberségesebb" vízbefojtásos vallatásokkal próbálnak szóra bírni?
Esetleg olyan olajgazdag sivatagi ország lakója vagy amit hazug, sohasem létezett vegyi-fegyverek gyanúja miatt megtámadnak a felvilágosult demokratikus hatalmak, és ezután maghalnak családtagjaid, barátaid, permanens hadszíntérré változtatják a lakóhelyedet, nem tudsz úgy elmenni a közeli boltba, hogy ne kelljen aggódnod egy fegyveres támadás miatt?
Netán újságíró vagy ebben a sivatagi országban és merő tévedésből darabokra lőnek a szabadság katonái, miközben képernyők előtt ezen jót szórakoznak? Vagy ezen felháborodva katonaként leleplezed ezt a nem kicsit felháborító ügyet, ezért cserébe "hazaárulásért" (sic) több évtizedes börtönbüntetésre ítélnek a szabadság és demokrácia hazájában?

Hát köszi, továbbra is inkább Oroszország.
Úgy egy év múlva már nehezebb lesz megmagyarázni miért van az, hogy Kijev újra lángokban áll, és miért rázzák öklüket a tönk szélére került ukrán állampolgárok mindenütt, miközben a krímiek látványosan megemelkedett életszínvonalukról nyilatkoznak.

A témához visszatérve, Brendan Eich-nek nem kellene lemondania ha a Mozilla Oroszországban működne. Ott pont elég a szakmai tudás és elismertség ahhoz, hogy vezető lehess. A szabad nyugaton a szakmaiság már nem számít. Brendan Eich helyére ezek után kinevezhetnek random valakit a meleg méltóság menetből, nem baj ha fingja nincs a kódoláshoz, elég a minden sajtóeseményen nyilatkozik arról mennyire toleráns társaság ez a Mozilla. :-)