( uzsolt | 2014. 03. 17., h - 22:48 )

Egyiket sem, bár nem vagyok sem trey, sem tonnmx - nem szándékozom eldönteni.

Ha az első: mindegyik sok viccre úgyis jön majd sírás, hogy "jáááááááájjjjj-de-ez-csúnya-meg-illetlen-meg-méltatlan-a-huphoz".
Ha a második: ne legyen se zsidós, se székelyes, se romás, se négeres, se oroszos, se németes, se amerikais, se anyósos, se szőkenős, se rendőrös... mi marad? Ki fogja megmondani, melyik lehet és melyik nem? Vagy rakjuk ki egyesével a vicceket szavazásra, hogy sérti-e valakinek a lelkiismeretét/igazságérzetét/vallását/hallását/érzékenypicilelkét? Hülyeség.

Kártyázunk a haverokkal. Elegem van, hogy állandóan én osztom a kártyákat, erre kifakadtam:
- Tegnapelőtt, tegnap is én osztottam, ossza ma bin Laden!

Ez belefér vagy sem? Amerikai, terrorista, áldozatok, stb. Attól, hogy szerintem semmi baj nincs ezzel (attól függetlenül, hogy nem a legjobbak közül való), lehet, hogy valakinek meg igenis baja van vele (hogy micsoda, elképzelni se tudnám, mint ahogy az oroszos viccről sem - ui. már ismertem, így az ukrán/krími helyzet eszembe se jutott).

Na, mindegy, politizáljatok, vitassátok meg 100 hozzászóláson keresztül, hogy lehet-e oroszos vicc, én meg azt a szálat át fogom lapozni. Ennyi. Ha trey kitörli ezt a szálat is, akkor legalább sok baromsággal kevesebb lesz és még átlapoznom se kell :)