( hrgy84 | 2014. 03. 10., h – 14:11 )

Tessek nekem elmagyarazni, hogy ennek a kepbeszurasnak mi ertelme volt, milyen plusz informaciot kozol a "NO" szovegen kivul: http://hup.hu/node/131025#comment-1711518 , azutan gyere vissza ervelni.

A RELEVANS kepet be is lehet linkelni a hozzaszolasba, tehat ezt igy nem jelentenem ki, hogy nem lehet beletenni. A masik lehetoseg, amivel meg egyet tudnek erteni, hogy a linkelt kepek lightboxban nyiljanak meg a linkre kattintva.

Az a problema, hogy egy forummotornal/portalnal nem tudod megmondani mi a relevans kep. Ez egy flip-flop kapcsolo, ketto darab allasa van neki, vagy engeded a kepeket, vagy nem. Az elso esetben megkapod a relevans kepeket is meg a szemetet is, a masodik esetben pedig nem engedsz semmit megjeleniteni. Mivel az oldal mogott nincs (es jo esellyel nem is lesz) 10 szemelyes moderatori garda, akik folyamatosan figyelnenek a beerkezo tartalomra, igy jobbara mechanikus modon kell az alapveto dolgokat is megoldani. Jelen esetben ez a kepek letiltasaval valosul meg.

A grafikus smiley-re csak par szot vesztegetnek: ha bekerulhetne egy, az oldal dizajnjaba illeszkedo, tartalmilag pedig vallalhato smiley-keszlet, akkor keletkezne egy kulturalt potlek ezeknek a picard-/rage-/trollfaceknek, amit lehet hasznalni. Ezt is lehet abuzalni, persze, mindent lehet, de megis... en turhetobb megoldasnak erzem, mint megengedni a csapot es beengedni a szennyvizet (ami ugyebar tulajdonkeppen viz, csak szennyezett).
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant.