( zrubi | 2014. 01. 24., p - 09:27 )

Csakhogy egy filerendszer alól egyesével törölni az állományokat az igen naiv dolog. Ugyanis amint azt az állományt megnyitottad BÁRMILYEN alkalmazással, akkor máris többszörösan eltároltad, thumnail, cache, ideiglenes állomány, backup, stb.

Szóval az, hogy az eredeti állományt csilliószor felülírtad, semmit sem ér. ;)

--
zrubi.hu