( ishida | 2013. 12. 25., sze – 10:24 )

Szerintem is egyértelmű, hogy van buzilobbi (a "meleg" kifejezés ebben az esetben számomra nem értelmezhető). Egyre több közéleti személyiség ún. "coming outja", tv-ben, filmekben is egyre gyakrabban (néha teljesen öncélúan) feltűnő homoszexualitás mind ezt mutatja.
Vannak ráadásul rettenetesen visszataszító megnyilvánulásai is. Ott van pl. a TV2 nevezetű kereskedelmi kanálison nemrégiben adott "Sztárban sztár" c. zenés vetélkedő. Ebben az egyrészt buziskodásra is kihegyezett műsorban az egyik zsűritag Lakatos Márk nevezetű ratyitallér volt. Gondolom, hogy az ő és buzibarátai kedvéért nem egyszer a férfi énekeseknek női ruhában kellett fellépniük, miközben Márk "barátunkat" sokat- és közelről mutatták, ahogy a nyálát csorgatta (talán még racsnizott is egyet közben).
Ezen kívül folyamatosan megjegyzéseket tett, hogy melyik férfi énekessel mit is csinálna és mijét fogná meg és hogyan.
Ha én lettem volna az énekes helyében (ez mondjuk kizárt, több okból is), akkor úgy rúgtam volna gégén a mucskos buziját, hogy ott fordult volna fel. Ráadásul ahogy döglődik, még egy nagy vajas turhát is ráküldtem volna.
Félreértés ne essék, nem azért mert homó, hanem mert undorító féreg, ráadásul mindezt az egyik "legnépszerűbb" TV csatornán, főműsoridőben.
Ott van pl. Friderikusz, aki a műsorvezető volt, és akiről szintén mindenki tudja, hogy homó, de ezt sosem teregeti nyilvánossá elé, és el sem tudom róla képzelni, hogy ilyen szintre alacsonyodjon, mint ez a Márk gyerek az egész stábbal együtt (igaz, hogy odáig sem alacsonyodok, hogy tegeződjön a saját kollégáival, de ez más kérdés)
BTW, én nem néztem a műsort, hanem asszony, ezért voltam kénytelen én is "élvezni" ezt. Egyszer viszont már mondtam, hogy kapcsolja el, ha nem akarja, hogy sugárban lehányjam a TV-t, mert ez már több gyomorforgató.