( seferbt | 2013. 12. 22., v – 19:53 )

Hát nem kellene. De az üzletet is csak emberek csinálják. És hát azért az elég hülyén jön ki, hogy elküldjük azokat akiktől a pénz van (mondjuk ügyfél/befektető) egy szexuális aktusra a szerelmi szabadfoglalkozású édesanyjával. És különösen hülyén veszi ez ki magát, ha történetesen támogatóról van szó. Akkor meg aztán végképp, ha te KÉRED mások támogatását. A kutya sem harap abba a kézbe, amelyik eteti. Mert tudja, hogy különben nem kap kaját és éhen döglik.
Szerintem te sem szívesen adnál pénzt azért, hogy lehülyézzenek, elküldjenek az előbb említett körre, stb. Kivéve persze ha S/M fan vagy, mert akkor biztos élveznéd. De az emberek többsége ezt nem élvezi. Márpedig ez ennél a csávónál benne van a pakliban elég nagy eséllyel. Szerintem nincs olyan ember, akinek köze van vagy volt az OpenBSD-hez, és a "jó öreg" Theo nem küldte el ezért vagy azért a k...va anyjűába. Vagy csak mert épp olyan napja volt, és előző nap nem jött össze az asszonnyal semmi...

Bármilyen szomorúan is hangzik, a világot a pénz irányítja, pénze az embereknek van. Az emberek többségének meg vannak érzelmei és több kevesebb és szociális érzékenysége(?). És a többség nem veszi jó néven, ha alázzák. hogy okkal vagy ok nélkül, az igazából mindegy. Van egy arany középút. Lehet, hogy Theo baromi jó fejlesztő, ezt én nem vitatom. De hogy az emberek kezeléséhez nincs érzéke, az bebizonyosodott már számtalanszor.