( peep | 2013. 07. 04., cs – 10:06 )

Központi hírszerző adatgyűjtés eddig is volt, ezután is lesz. Mi ebben az újdonság?
-Volt, lesz.Nincs benne újdonság, szerintem már mindenki tudja.

Fontos kérdés, kár, hogy eddig főként az összeesküvés elméletekben lehetett ezzel találkozni. Talán most megindul a közbeszéd.

-Fontos kérdés és a mindenható Rendszergazda mentsem meg minket a közbeszédtől és annak téziseitől.

Odafigyeléssel megkerülhető a nagy testvér "mindent látó" szeme, én biztonságban vagyok (vagy lehetnék, ha érdekelne)

-Így van, megelőzhető. De a kérdés az, hogy megéri-e a beleölt energiát és a sok lemondást.Keletkezik-e olyan közvetett, vagy közvetlen haszna az életemben, amit az elvesztett időt/kényelmet pótolja?

Óriási botrány, az emberiség megérett a pusztulásra

-Óriási botrány, tény. Lehetne felhozni ezer és egy ennél sokkal gennyesebb ügyet is, a környezetvédelemtől, az éhezésen és hatalmaskodáson át. Természetesen megérett a pusztulásra, csak bírd kivárni.

Az amerikai kormány jogos önvédelme. Akinek nincs takargatni valója, az miért fél?

- Bhutan miért nem hallgat le?...az USA szekrényei tele vannak csontvázakkal, mindenki tudja. Tehát valóban igaz, akinek nincs takargatni valója az nem fél.(a személyes adataimat, nem az alapján mérlegelem, hogy hány férfi-női-gyermek szeretőt tartok)

Ez csak a jéghegy csúcsa, engem az érdekelne, amiről nem cikkeznek az újságok

- Kicsit olyan ez mint a Cthulhu mítosz. Minnél többet tudsz meg, annál inkább tudod a saját életed úgy élni, ahogy kell/szeretnéd. Aztán elkap az őrület és mire észbe kapsz, már aluminium fóliával a fejeden ülsz a knapaén otthon.