( e66 | 2013. 06. 14., p – 18:14 )

OTG: Neked nyilván jó, ha van. A legtöbben nem tudják mi az, és hogy kellene használni. Én sem használok pendrive-ot pl. évek óta. Fotókhoz meg az iOS-nek is van egy külön kis vacka (Camera Connection Kit). Az androidos telefonokhoz viszont nem lehet kapni azt a rengeteg féle fiszfaszt, amit az iPhone-hoz. Megértem, én sem gyártanék ennyire széttöredezett és gyorsan változó piacra. Ennyi az egész: vannak mindkettőnek hátrányai és előnyei.

NFC vs. AirDrop: Az NFC azért több dologra alkalmas, nem csak fájlátvitel( kezdeményezésé)re. Lesz az még az iPhone-ban is. Szerintem meg mondjuk pont jobb az AirDrop fájlmegosztásra.

A Defy-on már jó ideje 4.1-es Android megy, tudom milyen alkalmazások vannak rá. Látom mindkét alkalmazásboltot testközelből nap mint nap.

Még egyszer elmondom: itt nem az van, hogy szerintem szar az Android, hanem hogy most nekem éppen jobban megfelel egy iPhone. Másnak meg más jó. Már lassan kevesebb Android-fikázó iPhone-ost látok, mint a fordítottját. Most mi a baj pontosan az Apple-lel? Drága? A Samsung Galaxy is az. Büszkék a saját vackukra? Mindenki az. Sorban állnak az új iPhone-ért az emberek? Az alsó kategóriás fos Nokiákat is vették 10-12 éve mint a cukrot, pedig azok csak akkor jöttek szét, ha leejtetted őket, ha te akartad szétszedni, akkor nem. Ráadásul kb. az összes többi gyártó gyorsan elhúzott mellettük funkcióválasztékban. Az imádat mégis olyan mélyen ül egy csomó emberben, hogy még most is várják a csudatelefont a bukdácsoló Nokiától.

--
"Trollhammaren sveper igen..."