( kovi | 2013. 06. 08., szo – 21:19 )

a fizetest ado csodaceg termeszetesen kiemelt figyelmet erdemel, biza' le kell irni, hogy CAFOLTA. sot, a hirt ra kell kihegyezni ez legyen a kozeppont.

off: altalanos iskolai ~7. osztalyos megfelelo megyei verseny elott, a szokasos felkeszulesi probakon elokapott - par akkor meg erdekes (es ertelmezesi "vitara" erdemes) szo kozott mar hallottuk, de a "cafol" mar azon a szinten is nagyon nem azt jelentette mint a csodaceg kapcsan leirt es a hozzaszolasoknak altalad belemagyarazni probalt maszlag. ez tenyleg rohejes: 25 eve, 12+ eves kor akkori atlagszintje felett mar elvartak az ismeretet, itt meg ismetelni kell, sot egy "tuti" linkkel ala is kell tamasztani a hulyeseget.

off2: multkor oszeszamoltam, adott datummal 8 google erdekeltsegu felszopo cikk volt, 2-?3? ms fikazassal illetve egy atallasi cikkel (nyilvan ms szekcioban :) ), arra fokuszalva mirol alltak at mert az a lenyeg. de hat trey te olyan ember vagy, aki szerint a kolcsonkenyer visszajar. szurkolok neked a jovore nezve, de ha tenyleg visszajar akkor ezt benyeled :D

oszinten: te egy percig is elhiszed a hirben leirt "nem tudtunk rola" rizsat? csak erdekel, eskuszom nem tudommindig eldonteni mit gondolhatsu, illetve meg remenykedem.

--
Vége a dalnak, háború lesz...