( Aadaam | 2013. 05. 28., k - 05:12 )

Kérték már be álláskiírásban a stackexchange accountomat (meg githubot szoktak még rendszeresen). Be is hívtak interjúzni (Bécsbe)

Az SE úgy működik, hogy napi életben előforduló problémákkal jönnek az emberek, amit meg kell oldani, erre kapod a pontot.

Minél frappánsabb, kidolgozottabb a megoldásod, annál többet.

Rengeteg mockupom repdes az SE-n, elég az infinite scroll-os választ megnézned.

Ott a slid.es portfólió, azok mind a saját melóim. Azt miért nem emlegeted? Típusokra lebontva, mi, micsoda, az nem jó?

Vannak baszottszép, hosszú, belső esettaulmányaim aminek megtagadták a kiadását, tehetek én róla? Marika néniből tudok max egy hosszabb esettanulmányt csinálni. Van olyan projekt amiről abszolút nem beszélhetek mert két év alatt még mindig nem került live-ba, néha volt kollégák felbukkannak, hogy hogy is volt ez annó...

A legtöbb projekt vagy titkos, vagy belső, vagy baszottul félbemaradt. Evvan. Hiába szépek mondjuk a 4-es 6-os felülettervei, ha soha nem készült el az app. Marika néniéhez is mai napig hiányoznak a képek (az app kész, de nincs kiadva). A diplomatervezőset az ügyfél lefújta. Az indás dolgaimból évekkel később lett csak valami (pl. A bloghu képbeszúráskor feldobja az indafotót mint médiaforrást), maga az egységes api projekt le lett fújva. Van, hogy az ügyfélnek megcsináltunk egy felmérést majd ő mégis ragaszkodott az eredeti elképzeléseihez.

Ez egy ilyen szakma, tervezés, egy csomó építész is van, akinek alig-alig van megvalósult terve, és azokról se beszélhet.

A másik: felvállalom, szakmát váltok épp. Ez a kezdőmondat. Ezek mellé felsorakoztathatnék egy rakás javascript projektet (a nokia cuccainak felét nem csak rajzoltam, írtam is), stabilan futó backendeket, stb, de nyilván itt most nem erről van szó.