( tomsolo | 2013. 05. 27., h - 22:47 )

Érzékeny a határ, de akkor elmondom:

1. A blog(ok) kinézete egy-egy széleskörűen használt alap template, pedig megannyi nagyszerű UX-es gyakorlópálya lehetne:
(linkedlines jabber) - Blogger Template Style: Minima by Blogger Team
adamnemeth.hu - Wordpress Connections Reloaded theme by Ajay D’Souza
http://blog.jo-hely.hu - Serendipity Theme by Carl Galloway

Okés, nyilván nem kell oda effort ahova nem muszáj és nincs mellé pendülő eurocent, de:
azt mondod UX designer akarsz lenni, de a Prezi meg a Ustream nem pálya neked (miért is nem?) oda nem akarsz menni, ennek ellenére Preziben egy általános slide-dal próbálod eladni magad mennyire értesz ehhez. Igen kattintottam a nyílra, de ott szerinted minden rendben van?

2. A pdf-ed - bár randa - szintén sablon. Szépen összeszedett elméletek sok száz oldalon át - de ki a pék olvassa el? Bár ügyfelek egyébként is leszarják a magvas gondolatokat, egy előadásra jó lehet egy álláskerésre felejtős. Hacsak nem elemzői, analitikai részre pályázol - bár ott is a végeredmény kell, nem pedig a rizsa.

3. A stackexchanges kommentek mint referencia nem bír sok jelentőséggel, ennyi erővel a hupos hsz-k is adu ászok lehetnének (bár szted a piler is jó lehet vmire.). Itt meg a screeneken eljutok a http://jo-hely.hu-ig ahol nem világos hova tűntek a 'perceived affordance', 'grid-logika', 'CRAP design-elmélet' és a többi mesehős a palettáról.

Szóval eddig semmi egyedit nem találtam a stackexchanges demo oldalt leszámítva és az is kevésnek tűnik számomra összevetve azokkal a dolgokkal amit mondasz/állítasz.

NDA ide vagy oda csak volt webes, alkalmazásos melód - rengeteg, ha már a Prezi és a Ustream kevés - azokat csak meg lehet nézni vhol nem? Pl. "Európa legnagyobb hotelfoglaló weboldalát"...

No rainbow, no sugar