( Aadaam | 2013. 05. 15., sze – 02:23 )

Nézd, András.

Először is: találtál egy 2007-es CV vázlatot. Szar CV, elismerem, közben eltelt 6 év, benne voltam a TV-ben a startupommal, csináltam dolgokat az Indexnek, vezettem projekteket az EPAM-nak (ez szokott lenni a multis történet), vezettem projekteket egy ismert finn mobilvállalat térképészeténél (ott igazából mindent csináltam: kódoltam, vezettem, és dizájnoltam is, máskor-máskor), aztán megint csináltam startupot, befuccsolt, most épp az Onlinemarketing.hu-nál informatikai és usability tanácsadást csinálok, az asztalosüzemtől az áramszolgáltatóig sokféle ügyfélnek.

Ha nagyon CV-t akarsz, a linkedin profilom itt van, a StackExchange Careers profilom itt. CV írásban mondjuk mindig szar voltam.

Lehet hogy az előadásokban jobban kijön, miket csinálok, az elmúlt egy évről itt egy módszertani, egy programozós, és egy térképészes. A legutolsó link a legrövidebb és leginkább közérthető, bár nem vagyok térképész de dolgoztam térképekkel és térképészekkel eleget.

A példákban említett juniorok amúgy ma már projektmenedzserek / dev leadek, szumma a 6 éves fejlesztésvezetői karrier alatt kb. egy tucatnyi újonc volt a kezem alatt. Valakiről azt hallottam, CTO lett :)

Ettől azonban a kiskapu fordításai nem lesznek se jobbak, se rosszabbak.

Most komolyan, ez a legjobb érved arra, hogy nem a profi közösség napi nyelvezetére lettek fordítva a könyvek, hogy megteremteni akartatok megértés helyett, hogy nem adaptálódtatok amikor a helyzet egyértelművé vált, ez az ellenérv, hogy szar a CV-m?

Merthogy ha nekem 2007-ben szar volt a CV-m akkor biztos rossz munkát végzek most is, ugye?

Tudod, a CV-m nem buktatók nélküli, pl. egyszerűen otthagytam a komplett fejlesztést a gecibe. De azok a juniorok, akiket felhozok példának, akik elkeverték ezeket a dolgokat a karrierjük elején, ma mind teameket vezetnek. Ha valamire büszke vagyok, nem gyengítve az egyéni érdemeiket (iszonyat erős válogatáson mentek keresztül), az az, hogy ők onnan eljutottak oda ahol most vannak.