( buki | 2013. 05. 14., k – 15:31 )

"Aki tud angolul az meg minek vesz magyar nyelvű könyvet?"

Hát igen. Különösen, ha nem is érti, mi van benne...

Hanem azért van itt még egy dolog, ami engem nem hagy nyugodni ezzel az "Aadaam jelenséggel" kapcsolatban.

A múltkor Ádámmal tisztáztuk, hogy én hobbiprogramozó vagyok, szóval multinak a közelében nem voltam soha, nemhogy tanítottam volna ilyen cégnél, mint ő.

Van is nekem egy hobbiprojektem, aminek a mibenléte most lényegtelen, maradjunk annyiban, hogy több GPU kell hozzá. Ezt fejlesztgetem szabadidőmben, és mivel már több évnyi munka van benne, simán elő szokott velem fordulni, hogy 5-6-szoros mélységű indirekciókat kell átgondolnom, mikor az adatszerkezetek elemeit címzem mondjuk egy kernel hívásakor.

Namost ha jól értem, amit Ádám írt, akkor az ő cégüknél dolgozó embereknek esélyük se lenne egy ilyent átlátni, mivel nekik már az egyszeres indirekció se megy. Nem tudják olvasás közben fejben lefordítani a "Visitort" "Látogatóra" a "patternt" meg "mintára". Márpedig ha én, mint lúzer hobbista naponta találkozok ilyen szerkezetekkel, akkor bizonyára a multinacionális outsourcingoltakkal is meg szokott esni az ilyen.

Ami érdekes... Mert ugye ha így van, akkor egyrészt ennek a szegény Ádámnak tényleg nem lehet könnyű, másrészt meg ez egy igen bátor cég kell legyen, hogy ennyire hisz a csodákban.

Te, Ádám, sose kérdeztem, de hol is dolgozol te pontosan? Már ha nem ipari titok...

Szerk.:

Ádám! Ez te lennél:

adamnemeth.hu/letoltes/cv_long.pdf‎

"Főbb skilljeim" ??? Ezt így mondják multinacionálisul?

És már a gimnáziumban projektkoordinátor voltál? És tényleg nincs még diplomád?

Batman, Batman, többet vártam tőled...

Szer2.:

Rákérdezek: LogMeIn?

---
Science for fun...