( psc | 2013. 04. 09., k – 00:37 )

hat nalunk is van (tobb) naptar, raadasul a jobbik fajta, osx calendar server meg ugye osx calendar.app kliens, mail-tol kezdve reminders-ig bezarolag ossze-vissza van integralva a rendszerrel, szoval tenyleg fasza.
meg ilyen is van, hogy pl. irodavezeto latja/irja a tobbiek naptarat, de enyemet csak en es az irodavezeto, szoval egesz jol lehet megosztani is a naptarakat, meg jogosultsagokat. ha nekem beirnak valamit, akkor az az iphoneomon is latszik (latszana :D ) egybol...
szerinted hasznaljak??? aaa, dehogyis.
talan egy-ket szuletesnap bele van irva, aztan csa. koltjuk a penzt asztali naptarra. :)
reminders-t (integralt todo-szeruseg, ez is megoszthato, jogosultsagokkal szeparalhato) se hasznalja senki.
notes is integralva van a rendszerrel, meg is oszthato, megis cetlizunk. (mondjuk en is, egyszerubb felfirkantani vmit post-it -re, mint notes app-ba begepelni, plane ha egy teljes kepernyot elfoglalo tablazaton dolgozom, es jon egy hivas es feljegyzes kell - na ilynkor egyszerubb masik kezzel irni egy sort, mint taszkot valtani a notesra es abba irni)
amit hasznalnak, az a messages.app (jabber-szeruseg), a belsohalozati messages serverrel, meg contacts (ez is integralva van email klienssel meg mindennel).
(persze fajlmegosztas, meg email azert alap)
nalunk is van opendirectory server, meg mobile accountok, szerintem rajtam kivul meg senki nem jelentkezett be masik gepen :D
biztonsagi mentes time machine, nagyon kenyelmes, ha elo kell halaszni valamit (evente 1-2 alkalom), akkor az 10 masodpercen belu megvan kb.

tenyleg, osx-hez meg osx server-hez ertesz?