( kovi | 2013. 03. 08., p – 23:18 )

Gábor.

feltételes módban (feltevés) írtál pár mondatnyi tömény iróniát megtoldva pár deka szarkazmussal. erre válaszoltam, hasonló HA feltevéssel (lsd. lenne, lehetne, kellene, ráhúznád, igazítanád, fény derülne, válna). második kérdésedre tehát a válasz már a kérdésben ott van, illetve magában az általam reagált "eredeti" ötletedben is.

azt viszont jól látod (nem volt nehéz dolgod), hogy a böngészős szarságot ide kevertem, nem véletlenül. kicsi áthallással hadd maradjak ezen a ponton, hiszen pl. a MS mesterien tette, hogy nem piszkált semmit. a böngészőjük most ugyanannyira törhető sportszerűtlen trükközés nélkül, mint a Google esetén trükközéssel. ergo a Google láthatólag ezt elbaszarintotta (hangsúlyozom: böngészőről beszélek, más esetre a nyitó mondatomat gondolnám ide is). a bevezetésed ~lófaszt sem ért kijelentését én így tudom olvasni. szóval elég sokat ért, csak láthatólag nem a Google számára.

a Google hater felkérést nem értem miért nekem dobod, én pont annyira vagyok (legalábbis remélem) jócég-hater, mint M$-hater. viszont szemet szúr, hogy a főoldalon Win8 bukás, hozzászólásokban ~szar Win7 / Win8 bűz árad, mellékvágányokról és lesajnálásról nem beszélve. miközben nem _akarod_ megérteni amit többen felvetnek (ismét csak) egyszerű böngésző & Google purger témában sem. nyilván oka van ennek a nem akarásnak is, de hadd ne keverjem ide ezen a békés estén. ha szeretnéd majd jelzed és tőlem folytathatjuk, bár szívem szerint egy percet nem szánnék rá.

mindenféle személyeskedést megelőzendő ne keress szarkazmust, iróniát, rosszindulatot, kötekedést, okoskodást abban amit írtam.

--
Vége a dalnak, háború lesz...