( uid_2783 | 2012. 12. 22., szo – 20:03 )

A ksh hol így, hol úgy, mikor milyen szél fúj, ezt már megtanulhattad volna 20 év alatt.
A nyugdíjas termel, az egyetemista nem: a nyugdíjasok szavaznak akkor is amikor ki sincs írva, egy részük meg még foglalja a helyet az aktív munkavállalók elől, míg az egyetemista eddig azért nem ment el szavazni, mert egyéb irányú nézetei vannak/voltak.
(valami mszp nevű párt mintha nyert volna választást a nyugdíjasok hitegetésével is)

Érdekes, hogy b*ssza a csőrömet az összes ligth diploma, akár bölcsész, akár hasonló jópofa és használhatatlan(nak tűnő) diploma, legfeljebb ezt itt nem jegyeztem meg.
Valóban hiba a fejkvóta, de ezekről ha nem baj, nem alkotok véleményt, hiszen nézeteim miatt így is elég vitának vagyok szereplője/kitéve. Képzeld el, mi lenne itt ha még erről is oldalakat hányok ide.

Már-már ott tartunk, hogy bele kéne sz*rnom az egész históriába, hiszen nem én fogom megváltani a világot, nem is rajtam múlik, mi lesz a felsőoktatási történettel, valamint több témakörben nem tudnék olyan véleményt alkotni, amit ne lehetne megcáfolni bibliával, ksh-val, újemberrel és fideszes sajtónyilatkozatokkal.

Abban viszont talán egyetértünk, hogy racionalizálni szükséges nem csak a támogatások számát és mértékét, hanem uszkve kb előre nézve megsaccolni, hogy hány diplomás szakember öregszik ki 4-5-6-8-10 év múlva (vagy kb mennyinek lesz akkora gyakorlata hogy külföldön állást kaphat) az ilyen kurrens pályákon mint pl -a teljesség igénye nélkül- ügyész, orvos, matematikus, fizikus, atomfizikus, pedagógus és egyéb rokonképzések, amikből valós tudást lehet átadni, nem pedig a mekinek kiképezni büfésnek, vagy megtanítani hogyan kell jó nagy ívben munkát kerülni, semmihez sem érteni, de mindenkinek tudja elmagyarázni hogy miért végzi szarul a munkáját.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"