( KakalakiAkka | 2012. 11. 23., p – 20:14 )

Nagyon korlátolt emberek a kedves főnökeid, már ne is haragudj, ezt írom. Pistike aki megtanulta, hogy a nagy gomb bekapcsolja a masinériát, azt a többit a képekből ki lehet találni... És ha nincs nagy WindowsXP (gondolom XP-k vannak nálatok) kiírva induláskor, akkor olyan nincs, mert olyan nem lehet, hiszen mégis csak ő ott a Jani (Pistike), nehogy már ne ő mondja mi legyen kiírva ott a képernyőn, na! Mintha neki nem lenne teljesen mindegy.... Persze nem az, mert anyagilag jobban megérné neki, de ez más tészta, ő hajlandó áldozni a "hóbortjára", hisz van ott pénz (persze nem az övé, ergó kb leszarja mennyit kell elvennie máshonnét).
És ilyenkor jön elő a birka szellem, mert a vezérkos aszonta, most mindenki jobbra, akkor jobbra. Ahogy egy kedves volt kollega szokta mondogatni: lehet, hogy ez így nem jó, de politikailag így helyes...
Blogodra visszatérve, ha nem lett volna ilyen csúnya vége, kíváncsi lettem volna a miként továbbra. Gondolok itt a napi üzemeltetésre, karbantartásokra, huzamosabb használat mellett milyen hibák jönnek elő, verzió váltásnál upgradenél mik jönnek elő stb., mert azért ez elég életszerű teszt lett volna a sok r=-1 usertől az r=1-ig. :)