( hrgy84 | 2012. 11. 02., p – 16:53 )

Igen, pont eltalaltad amit irni akartam. Nem csak a sablonos rendszer a megoldas, hanem inkabb bizonyos kvazi-szabvanyok betartasa is, mint peldaul a disztribuciok sajat eloiranyzasai (hu, ez most eleg suta lett, keresek egy szot, de valamiert nem jut az eszembe...). Ha ezeket kovetjuk, akkor a rendszer atlathatobb lesz, es ami atlathato es nyilvanvalo, azt nem kell olyam melyen dokumentalni. Ha valami konnyen ertheto es atlathato, akkor konnyen meg is ismerheto. Ehhez szerintem az kell, hogy olyan elemekbol epuljon fel, amiket mindenki ismer.

Ezen felul en peldaul kenyes vagyok a konfigjaimra is. Ha nem is mindent kommentalok, igyekszem - amennyiben erre lehetoseg van - szepen formazni azokat, ha nincs sorrendisegi kovetelmeny akkor pedig az egy kupacba tartozo beallitasokat igyekszem egyutt tartani.

A dokumentacio pedig elsosorban nekem is segitseg. Az en fejem sem kaptalan, nekem is hullik ki a fejembol minden, amihez negy napnal regebben nyultam; jo, ha legalabb alapszinten le van irva, hogy mi hogyan mukodik.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal