( ShiZy | 2012. 10. 25., cs – 00:37 )

Munkatársamnak kétszer vagy háromszor cserélték a panelt, szóval szerintem ez így rendben van részükről. Ez a probléma elvileg csak a 2011 Mid előtti generációt érinti és látszólag az új paneleknél megoldották a problémát. Plusz azt mondták neki, hogy ha legközelebb is rossz lesz, cserélik egy új generációra. Nem tudom ti hol jártatok, de szerintem ez korrekt.

Nekem is van iMac, abszolút nem tükröződik. Persze ez függ sok dologtól, nálam úgy van berendezve hogy nem jön ki a hiba pedig kapja a fényt rendesen. Az új iMac pedig javított is a dolgon.

Tovább nem kellene megfeledkezni az OS X-ről, ezt is említette a fentebbi hozzászóló. Még ha a hardvert nem is ismered el jobbnak, attól a szoftveres rész lehet az. És ez az igazi csábító erő a Mac-ben, én ezért váltottam. Ráadásul a HUP egy UNIX portál (még ha Trey szerint már nem is az), szóval itt a Linux és OS X közötti különbséget kellene elsősorban szem előtt tartani. Én nagyon hosszú ideig használtam deskop Linuxot, szerettem is, de örülök hogy váltottam. OS X jobban támogatott, jobb szoftverek vannak rá, kényelmesebb dolgozni vele, stb. És ezt gondolom Windows-zal szembeállítva is.