( cherockee | 2012. 08. 25., szo – 14:27 )

"Ezt hol is olvastad, vagy ez most olyan, mint a veszteséges app store? ;)
Egyébként milyen piaci nyomásra? Egy rakás szétszórt app store létezett akkor, de nem nagyon emlékszem olyan gyártóra, akinek lett volna egy normális saját. Mindenki úgy vadászta össze a sis, meg msi fájlokat, ahonnan éppen sikerült."

Abbahagyhatod a szavam megkérdőjelezését.

Arról, hogy az Apple sokáig nem is akart appstore-t sok apple dolgozó beszélt már, eleinte ezért kezdtek web-app-ok irányába nyitni, nem akarták felvállalni az ellenőrzést, és a natív kód futtatást. Amint lesz időm keresek neked erre linket. Addig kérlek ne nevezz rögtön hazugnak, a te állításod ugyan úgy igazolás nálkül áll.

Kezdem érteni szerintem miből indulsz ki. Tehát az Apple húzott egy merészet, mutatott valami kvázi-újat, és most mindenki úgy másolja őket, hogy ha nem lett volna az apple, akkor nem is ezt csinálnák? Mármint akkor nem érintős telefonokat csinálnának?

Nem vitatom az apple érdemeit, csak annak mértékét. Sokmindent jobban kigondoltak, mint az elődök, de nem is a semmiből dobbantottak, ezt próbáld meg kicsit kiértékelni.

"Ugyanolyan arányú házat gyártok, mint az Apple, koppintom a dolgait, mert a vásárlóim ezt várják tőlem."

Mi van, ha idő közben valaki saját kútfőből, vagy akár a konkurencia termékét kutatva azt találja ki, hogy ő is ezt a formát követné, mert logikus? Senki sem találja ki újra magának az egész cége működését, a kereket, rengeteg elemet eltanulnak, ellesnek, vagy egyszerűen csak használnak.

Nem mondom, hogy a samsung néhol nem másolt, ahelyett hogy eltanult volna, de ez már nem erről szól. Kapitalista cégek szeretnék, ha egyáltalán nem lenne konkurencia, közel akármilyen eszközzel. Samsung is lehet ezt tenné, én csak elvi szinten gondolkodva mondom azt, hogy ezernyi prior act van, nem volt itt revolution, csak jött egy egy lépcsővel, nem egy egész épülettel jobban összerakott termék.

Az emberek szeretik a csodákat, na. Jobb volt azt mondani, hogy eddig minden sz@r volt, és ez a megváltó, mint azt mondani, hogy na, most érett össze.