( GerzSonka | 2012. 08. 07., k – 21:53 )

Csodálkoznék, de nem lennék meglepve.

Viszont saját lesújtó vélemény következik: Annyira odavannak az emberek ezért a desktop-linux mizériáért, közben ha rádugok egy HDMI kábelt a gépre, még mindig nem dobja át a képet h4x0lás nélkül a TV-re, az meg, hogy automatikusan a hang is a TV-n jöjjön, egy kezet bilibe lógatós álom. Márpedig amíg ilyen hibákkal szó szerint tele van a rendszer, addig ne is álmodjunk a desktop-linux évéről! Egyszerű felhasználóként le se szarom, hogy ez kernel szintű, X11, vagy ablakozó felület feladata lenne, oldják meg, találja ki a rendszer, mit akarok, mert ami eddig van, az siralmas.

Másfelől kell valami egységes vízió kinézet, és feladatok terén, mert a jelenlegi sokszínűség, ami "szakember szempontból" előnye a rendszernek, az egy ordenáré nagy gát a desktop-rendszerré válás előtt.

Ez nem jelenti azt, hogy szerintem a linux szar rendszer. Jó az. Amire való! De széleskörű desktop használatra nem való, és nem szoktam javasolni senkinek!
--
"Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live." John F. Woods

Get dropbox account now!