( uid_16427 | 2012. 08. 07., k – 16:50 )

Tehat, a Synaptic a "Programok telepítése/eltávolítása"-hoz egy kokorszakbol itt ragadt mutacio, amit mar reges-reg le kellett volna cserelni valami masra. A Synaptic "Programok telepítése/eltávolítása"-hoz kepest ROSSZ! eeeerteeeem?

Miert van az, hogy atlag felhasznalo _tudja_ kezelni a Windowst (most itt altalaban a W7-re gondolok) es keptelen megerteni a Linux lelki vilagat?

Miert van az, hogy az atlag felhasznalo kepes feltelepiteni az osszes szukseges drivert W7 alatt (megjegyzem, az en gepemen az NVIDIA driver kivetelevel minden fent volt alapol) mig ie. U12.04 szopnia kell a digitalis harci faszt, hogy felmenjen az a kurva video driver?

Na persze. Az NVIDIA driver zart, fogjuk ra.

Tisztelt *nix guruk, server adminok, hackerek: tessenek vegre megerteni, hogy ami nektek jo az nem feltetlenul jo a poornepnek, az atlag felhasznalonak, az egyseg sugaru juuuuuuzernek, aki reggel felkel es azt akarja, hogy a kibebaszott szamitogepe mukodjon! Es nem akar hajnali nyolckor ALSA konfig fajlokat turni, hogy mukodjon az a kibebaszott fassszomtotalkaros hangkartya.

En tenyleg nem ertem. Miert nem lehet felfogni. Mi, atlag felhasznalok azt akajuk, hogy a szamitogepunk _MUKODJON_

nerdrage off