( Erendis42 | 2012. 07. 20., p – 09:20 )

szóval az úgy van, hogy az ember egy állat.

ebből kifolyólag mindig azt tartja szépnek/vonzónak, ami a túlélést és a gének továbbörökítését az ő megítélése szerint jobban elősegíti.

ezen lehet puffogni meg puffogni a puffogók ellen, de az az igazság, hogy nincs olyan szélsőséges eszme, amihez ne lehetne támogatókat találni.

mindemellett eléggé alacsony színvonalúnak találom ezt a poént, 200as iq-hoz nem biztos, hogy ez passzol legjobban, dehát ízlések és pofonok...

a nők hátrányos megkülönböztetéséről annyit, hogy igenis létező probléma, egyszerűen az alap hozzáállás más hozzánk, tehát helyzeti hátrányból indulunk egy akármilyen beszélgetésben.

ezzel _sem_ lenne semmi gondom, ha lenne egy gazdag pasim, aki már kb 5 éve eltart. csakhogy az a cink, hogy valamikor egy nagyon okos és magát nagyon emancipáltnak érző nő kierőszakolta, hogy mi is dolgozzunk, úgyhogy kénytelenek vagyunk megpróbálni érvényesülni. csak azt nem értem, hogy a többi nő ezért hogyhogy nem verte laposra azt, aki ennyire okos volt.

azt gondolom, hogy egy nő "imidzse" nem azon múlik, hogy dolgozik vagy háztartásbeli, mert utóbbit is lehet méltósággal "viselni", az egész csak hozzáállás kérdése.

uff.