( nikin | 2012. 06. 24., v – 19:22 )

Már látom, hogy nem volt feltétlenül a legjobb ötlet idedühöngeni a dolgot. Valójában csak az zavar, hogy nem látom az értelmét annak amerre mennek ezek a "nagy"
disztribúciók.

Én anno azért váltottam Linuxra, mert azt akartam, hogy a gépem akkor és azt csináljon amit én mondok neki. Ez az igény máig nem változott. Hogy a systemd váltás mit hoz majd, azt még nem tudom, A GTK 3 némi extra melót hozott.. de lassan avval is megleszek (saját téma átültetése).
De mintha elfelejtették volna, hogy a konfigurálhatóság a Linux egyik legnagyobb előnye, no meg az, hogy cli-ből is szinte mindent meg lehet tenni. Egy hálózat bekonfigurálásához, még ha az WIFI is ne keljen már GUI.
A Unity-val is összesen az a gond, hogy nem igazán testre-szabható és magasak az igényei. Persze nem használom, és kész. De valahogy az utóbbi időben egyre több fejlesztés megy ebbe az irányba.
Csak remélhetem, hogy előbb utóbb létrejön egy közösség aki úgy látja a helyzetet mint én. Egy optimalizált, végletekig beállítható rendszer az amit én szeretnék használni.

### ()__))____________)~~~ #################
# "Ha én veletek, ki ellenetek?" # N210/Arch