( Fisher | 2012. 06. 01., p - 08:29 )

Ezt pontosan csak a Hostofffice és a Té tudja. Nem áll szándékomban igazságot osztani, de ahogy hallottam a Té ötletszerűen cselekedett, nem épp a szerződés szerint, mondhatni indulatból, és nem a szerződésben foglalt menetrend szerint jártak el akkor, amikor se szó se beszéd lekapcsolták a gépeket a netről.

A Té nyomott egy nyilatkozatot ide: http://hup.hu/node/114048#comment-1452494

Amit viszont én hallottam, az az, hogy a Té részéről a válasz (pénteken?) annyi volt, hogy majd szerdán folytatjuk, és letették a telefont.

A helyzetet jellemzi még hogy a HO a hupról tudta meg, hogy visszakapcsolták a netet a hálózatukra, ami legalábbis megkérdőjelezi a Té kommunikációs készségét az ügyben. Állítólag a Té megégette magát egy másik céggel, aki ügyesen átverte őket, és ezért némiképp zaklatottak voltak. Eddig azok, amiket hallottam; az, hogy ebből mi igaz nem tudom, de amúgy nem kételkedem pl. a Miklós szavaiban.

Illetve mindenki számára nyilvánvaló, hogy ha a Té csak figyelmeztetni akart volna, akkor számtalan más módszert választhattak volna, nem biztos, hogy az egyetlen lehetséges megoldásuk csak az volt, hogy a négynapos hétvége előtti péntek délután nyakon vágják a teljes HO hostingot, majd közöljék a HO ügyfelekkel - akik nagy része tökéletesen vétlen az ügyben -, hogy baszódjanak meg. És akkor még finoman fogalmaztam.