( mash | 2012. 04. 10., k – 22:06 )

Miért nem vállalod fel? Talán kiderülne, hogy amilyen nézeteket itt képviselsz, annak a szöges ellentéte, ahogy élsz? :) Én vállalom, hogy ebből élek és nem szeretnék ingyen, vagy az államnak dolgozni, mert ebből kell fizetnem a számlákat, a megélhetésemet. Majd akkor leszek hajlandó elfogadni a nézeteidet, ha megbizonyosodtam róla, hogy nem vizet prédikálsz és bort iszol. Ha te is ingyen dolgozol, vagy bedobod a munkád a nagy közös kalapba. Addig meg ezek csak lőzungok.

Valóban irreleváns az, hogy a nyílt forrású fejlesztések költségeinek 90%-át ezek a cégek adják a profit reményében. Sok esetben a zárt termékeik népszerűsítése okán. De hagyjuk...

Talán kicsit túlzás magad Stallmanhez hasonlítani, nem gondolod?! Arról nem beszélve, hogy a "támadás" igazából védekezés azok részéről irányodban, akiknek a munkáját próbálod elbagatelizálni, értéktelennek titulálni, csak azért, mert te úgy gondolod, hogy neked minden ingyen jár. Majd, ha te is elárulod, hogy mivel foglalkozol és kiderül, hogy ingyen dolgozol, akkor beszéljünk erről. Addig, bocsánat, de hiteltelen bármilyen megnyilvánulásod a témában.