( _Franko_ | 2012. 04. 10., k – 21:54 )

"A Apple iPad egy nagyon belterjes piac szerintem, mivel teljes mértékben az Apple-höz köti az embert, nem tudja kinőni magát, az Apple egy speciális consumer piac, nincs értelme semmivel összevetni."

Izé... Apple cuccal lehet Amazon könyveket venni és olvasni, míg az Amazon cuccal nem lehet Apple tartalmakhoz egyszerűen vagy legálisan hozzájutni... és még sok ilyen apró dolog van. Az Amazon nagyon szigorúan magához köti a Fire vásárlót, az Apple is elég szigorúan teszi ezt, de kevésbé.

"Hány éve is hallom már ezt?! Először a 3.2 volt az, ami majd megdönti az iPad egyeduralmát. Aztán nem döntötte. Majd most a 4.0 fogja, aztán majd az 5.0."

A 3.x az egy elhibázott dolog volt, ki kellett lépni a tablet piacra, de 3,5" telefonra készült alkalmazások futottak egy 7" vagy 10" kijelzőn... ennek ellenére sikerült a tablet piac harmadát elfoglalni, ha ezt nem tudod sikerként elfogadni, akkor nálad valami baj van a siker fogalmával...

Egyébként a 3.x Android alig egy éve jelent meg (consumer cuccban nagyjából tavaly ilyenkor), hol hallod már "hány éve", hogy majd a következő? :)

"Majd erre akkor térjünk vissza, amikor megtörtént. Addig ez csak vágyálom az Androidos gyártók részéről."

Nem fogja egy Android szállító elfoglalni a piac harmadát, ez az Android közegben szinte lehetetlen, felesleges ezt a csodát várnod.
--
http://wiki.javaforum.hu/display/~auth.gabor/Home