( taklertamas | 2012. 02. 20., h - 21:07 )

Ugyan ezt csináltam én is ahogy már említettem, persze így búcsút is lehet mondani a komplett ubuntu-desktopnak unityvel együtt, mivel a Pulseaudio egyik függősége maga az Ubuntu-desktop(azaz a Unity). A srác azonban(ahogyan én is) még Unity előttit használ(Maverick). Ezért sikerült neki.

Egyébként meg van egy frankó ötletem! Tegyél fel(topicnyitó) LinuxMint Debian Editiont.. Stabilabb mint az ubi, Gnome2.3, és rolling release(tehát mindig a legfrissebb) Ubuntu one helyett ott a dropbox, a Music store, az meg amúgy is túlképpen a 7DIGITAL..... Abban könnyebben eldobhatod a Pulseaudiot..
Vagy nézz körül Kitár Zsuzsiéknál(open suse), vagy Vass Dórikáéknál (Fe dora..... ma nagggggyonhülye vagyok :-D), hátha ott jobban megoldották eztetet a dógot..

De nem is értem, ha a blogod alatt állítólag Debian ketyeg, akkor én nem is szívnék tovább a helyedben az uborkával, főleg ha már nem vagy nyúbáj... Persze tudom, lehet, hogy benned is felmerült az ami bennem: Anno Ubival kezdtem, és reméltem, hogy eljön végre az Ubi éve.. Sajna még ez sem az :-( Asszem bútorozok vissza Crunchbangre, főleg, hogy a legfrissebb LiveCD már Backportsra, meg 3.xx-es kernelre épül, így egyszerűbb lesz vele a szopás :-)

Utólag is elnézést, ha valakit megbántok, nem trollkodásnak szántam, de még azért van mit csiszolni ezen a Unity Pulse dolgon.. Egyébként meg sajnálom, és egyben szerencsésnek érzem magam, hogy a sógorom gépén nincs gond a 11.10-zel. Ha elég türelmesek vagyunk(márpedig csak mi vagyunk Linux userek türelmesek igazán) akkor talán a 12.04 már használhatóbb lesz. Mindig ezekkel a kib@xott függőségekkel qrnak fel!!! A vége ennek vagy Arch, vagy Gentoo lesz :-@..hrrrrr!!!!

http://taklertamas.deviantart.com/ || registered Linux User #518773 || Dell Studio 1537 #! Statler Alpha2