( saxus | 2011. 12. 28., sze – 01:33 )

Szoval akkor szerinted teljesen okes dolog, hogy fel ev alatt hip-hop amigralnak egy egesz orszagot barmifele felkeszules nelkul. Ld. Munchen, akik hany eve is allitgatjak at a gepeiket? Nem csak Windowsrol meg Officerol van szo azert, nehol azert befigyel meg 1-1 plusz szoftver - amit mellesleg megvasaroltak. A teljes ugyviteli infrastrukturarol nem is beszelve legyen az egyedileg fejlesztett program vagy akar csak egy agyonmakrozott excel tabla. (V3 vizsgaszervezo "program" - 10 megas excel tabla - meg hasonlokkal talalkozott mar valaki?)

Esetleg ugy mukodhetett volna, hogy szepen felmerik, hogy mi van (gyanitom, van olyan suli, ahol jo, hha az Office 2003 es az XP epp hogy elfut a gepeken, ezeken szerinted egy lassu LibreOffice hogy fog futni Linux alatt?) aztan szepen fokozatosan allnak at: eloszor MSO -> LO, aztan az oprendszer, persze, ha megvan hozza a tanarok kepzettsege is.

Masreszt basszus, ha valamikor, akkor nyaron lehet csinalni barmit is egy suliban. Te nem voltal diak? Szeptembertol juniusig ott nem lehet komolyabb atalakitast csinalni.

Elarulom mi fog tortenni:
- vagy mindenki nekiall rohamleptekben valamit kitalalni, de annak a koltsege nemhogy kevesebb, hanem joval tobb lesz mint 15 mrd.
- vagy mindenki szarik bele es hasznalja tovabb a warez verziot, mint a regi szep idokben.
- fenti ketto vegyesen.

----------------
Lvl86 Troll