( timi | 2011. 12. 21., sze – 23:06 )

A Linux egy jó rendszer pocsék marketinggel. Nincs egy olyan karizmatikus vezetője mint az Apple-nél volt Steve Jobs, aki legalább a Linux marketingjét összefogná. Ezért milliónyi linuxos milliónyi egyéni linux minimarketinget tol. A hobbi-marketingesektől jön a margarinos dobozos hülyeség is. Ha Tim Cook a cupertinoi karácsonyi napsütésben napszúrást kapna és hasonló borzalmas marketinget tolna: Az OS X pizzadobozon is elmegy, majd licencelné az OS X-et kínai gyártók Atom processzoros netbooknak látszó termékeihez amiken hemzsegnének a bugok (főleg a nem optimális hardver miatt.) Ettől rosszabbá válna az OS X az eredeti Mac gépeken??
A Linux mögött nincs egy erős desktop gyártó amely ki tudná szolgálni az átlag felhasználó igényeit. Server gyártók vannak és jók a linuxos server tapasztalatok.
Az Eee Pc sztori nem fals! A Linux rendszer nem tehet arról, hogy boldog boldogtalan minden veszélyes hulladék gépen használni akarja és kizárólag a Linuxtól várja, hogy a szemétből tökéletes stabil gépet varázsoljon.