( hrgy84 | 2011. 12. 13., k - 00:27 )

Hat a mostot ne vegyuk figyelembe, egyreszt lassan karacsony meg ujev meg egyebek vannak, masreszt a teli idoszak mindig uborkaszezon. En meg azert se rajongok, hogy masfel orat utazok, de megteszem, mert ott van melo, ott fizetnek.

Nem tudom, de en nagyon sokszor talalkozom azzal a fajta hozzaallassal, amit te is tanusitottal itt, hogy ez se jo meg az se jo, meg amaz se jo. Pesti, videki, egyre megy.

Az egyik szempont, hogy mindig legyen az embernek onbizalma. Ha eselytelen vagy, akkor is menj el, lehet, hogy keresnek olyan embert is, mint te vagy. Ha van tiz feltetel, es annak 3-nak mar megfelelsz, egy jo hely, hogy beadd az oneletrajzodat. Agresszivnek kell lenni az allaskereses soran, mert manapsag igyekeznek nagyon valogatni, nagy a tulkinalat a munkaeropiacon, ertheto, hogy a legjobbra hajtanak. De a legjobbak pedig nagyon valogatosak, szoval a tobbseg altalaban a tobbi jelolt kozul valasztanak. Ezert nem szabad nagyon valogatosnak lenni, mert mindket oldal kenyszerhelyzetben van, de ebbol neked a legjobbat kell kihoznod.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal