( Kayapo | 2011. 12. 04., v – 19:41 )

Nem vagyok egy apple fun, de nem nehéz átlátnom miért perel az apple. A Samsung Galaxy Tab 10.1 pontosan úgy néz ki mint egy iPhone 4. Üvölt, hogy a design nem volt több, mint az iPhon 4 "fénymásolása", elforgatása és átméretezése.
Azt is értem, hogy egy ilyen keresettel nehéz előhozakodni, de az iPadra (tegyük szívünkre a kezünket) kicsit sem hasonlít. Ezt a keresetet csak egy "szimpatizáló" bíró nem foglya elutasítani (értsd teli szájjal röhögni).
Azt is értem, hogy egy most nyíló, szélesedő piacon szeretnének minél jobb pozíciót megszerezni, de a Samsung nem Napster, azt nem lehet, vagy ilyen nehéz támadni.
Azt is értem, hogy az amerikai haszonszemlélet nem képes versenyezni (még gyerekmunka és öngyilkosságba menekülő alulfizetett - rabszolga - munkások árán sem http://index.hu/tech/2011/05/12/nem_vidam_dolog_iphone-t_gyartani/ ) a koreaival.

De bassza meg, az apple igazgató tanácsában nincs senki aki előbbre látna a holnapi napnál és javasolna valami puhább, de hatékonyabb, lejáratókampányt tudna kitalálni?

----
올드보이
http://molnaristvan.eu/