( Hevi | 2011. 11. 23., sze – 01:40 )

Gondolom látod a párhuzamot a Netscape/Firefox-szal:)

Azok se voltak agyon reklámozva, gondolom nem is igazán lett volna rá pénz, de a geekek elvitték a hátukon. Ajánlották szülőknek, testvéreknek, haveroknak, akik szintén ajánlották. Hogy is hívják ezt? Gerillamarketing?

Az oké, hogy amúgy jó, de a bátyád leszarta volna. Vesz valamit ami megtetszik neki. Te elmondtad neki, hogy szerinted a Maemo a jó, de ha torost kérdezi, Androidot vesz (nem tudom akkoriban kapható volt-e). Szóval te a geekséggel ajánlottál Maemo-t, mert értessz hozzá, toros meg praktikus okokból ajánlotta volna az Androidot.

De WP7-et ki ajánl? Microsoft-haterek inkább gyalázzák. Átlag IT-s se igazán találkozott vele, így ő se tudja nyugodt szívvel ajánlani. Reklámokat nem látni róla; WP7 azért régebbi, mint a Nokia WP7-e, ld. HTC, Samsung(?) mégse reklámozta, nem építette a brandet senki, legalábbis itthon.

Szóval a WP7-et gyakorlatilag senki nem reklámozza, csak mondjuk a Nokia, és fogalmam sincs, hogy mekkora erőbedobással. Ha átlag user lennék én is inkább az Androidot választanám, az biztos (http://hu.wikipedia.org/wiki/Asch-k%C3%ADsérlet).