( Hevi | 2011. 11. 23., sze – 00:55 )

Nagyrészt egyetértek, de!

Hány ember használja a telefonját mass storage-ként? Mármint oké, én iPhone-nál már hozzászoktam, hogy iTunes, de Androidnál, WP7-nél van ilyen? Vagy csak arra kell a MassStorage, hogy pendriveként használhassam a telefont? Arra van pendriveom:)

Custom ringtones: iPhoneon is sokáig nem volt, vagy csak nehezen. Én még mindig valami OOTB-t használok (Guitar vagy Blues, nem tudom mi a neve), de lassan kéne custom, mert múltkor hallottam egy ugyanilyet és azt hittem én csörgök:)

Ha átlag ember szemével nézem a dolgot, márpedig tudom úgy nézni, barátnőm most kapott tőlem egy Desire-t, akkor neki arra kell, hogy a buszon játszhasson, tudjon jegyzetelni és naplóval szórakozni és jöjjenek rá a levelek. Ennyi. Nem kell neki mass storage, meg file manager, ő csak használni akarja. Ha WP7-es telefont tudok szerezni jól, akkor most azt használná nagy megelégedéssel :) Sőt, lehet jobban örülne neki, mert nem annyira "bonyolúlt" :)

Szóval a WP7 valószínüleg ugyanúgy kielégíti az átlag user igényeit (még talán az enyimeimet is), mint bármelyik másik mobilOS, mégse fogy. Ezért érzem én inkább azt, hogy a hype hiányzik, nem a használhatóság.

Btw, jól ismersz:)