( Hevi | 2011. 11. 23., sze – 00:35 )

Tök nem értek a dologhoz, de azt vettem észre, hogy pl. itt is hypeolják a Meego-t :) És a "szakik", a geekek eléggé tudják vinni a hátukon a termékeket, ld. Netscape, majd Firefox. Szvsz, FF nem azért lett annyira népszerű, mert annyira jó, hanem mert az IE - Netscape háborúban a szakik az utóbbit favorizálták, azt ajánlották, telepítették a haver gépére, stb. Nem indokolja semmi a FF térhódítását, főleg az átlaguser preferenciáinak ismeretében ("azt se tudom mi ez, csak menjen"), csak az, hogy az IT témában véleményvezérnek számító geekek, ill. wannabe geekek azt favorizálták.

Vagyis. Ha én megkérdezem, mint technológiához hülye ember Jóskát, a haver "számítógépgurut", hogy mit vegyek, ha Nokia okost akarok, első szava az lesz, hogy "csak Windows-t ne!!!". De lehet, hogy ez nem is a Jóska, hanem az én véleményem, ha még esetleg mindig XP-t használok, esetleg Vistát, ami "SZAR!!" (mer aszonta a Jóska).

Ha a Microsoft kiszervezte volna az egész WP7-et a Macrohard-ba és Windows Phone 7 helyett, mondjuk Doors Phone 7 lenne a neve, akkor amellett, hogy a '60-as évek hippijeit is meghódítják, elkerülik az egész Windows == szar asszociációt is.

De szigorúan szvsz:)