( bervi | 2011. 10. 20., cs – 23:39 )

"Nem is vagyok ubuntu bolond mivel 4-évig uhu-t használtam. Mai napig fen fagyok a dev levelező listán! Azzal egyet értek hogy okosabb dologgal is elüthetném az időm minthogy Linux-forumokat bújak bizonyos aktuale bug megoldására. Ezt tisztán szórakozásból teszem."

kit érdekel? szó nem volt a te időtöltésedről, engem konkrétan teljesen hidegen hagy, most az itteni hülyeségeidről van most szó. de egyáltalán hogy jön ide az uhu meg ubuntu? vagy csak szeretnél beszélni az életedről? a pszichológust ajánlom figyelmedbe.

"Egy pár leirást is készítettem bizonyos problémák megoldására pl: http://hup.hu/node/31478"

a segítségnyújtásaid szintén totál irrelevánsak. poli, te vagy az?

"Ezt tisztán hobbiból teszem!!!"

megint csak, kit érdekel?

"És ha nem lenne pár ilyen hülye kocsog:) akkor bizony Android se Firefox se Openoffice nem lenne (de még sorolhatnám)."

mármint ki a köcsög? én? és miért kellenek köcsögök a firefox létezéséhez? nem igazán világos.

"Tehát még egyszer KÉRLEK OLVASD EL a HupWiki-t
http://wiki.hup.hu/index.php/HUP
Hogy elméletileg mivel-is kellene it foglalkozni.... :)"

megnéztem, de sehol nem látok a wikiben olyat, hogy ennek az oldalnak a lényege a "tények teljes egészében figyelmen kívül hagyása", "tárgyi tévedések sulykolása vég nélkül", illetve "funkcionális analfabetizmus sorozatos demonstrálása" lenne, márpedig eddig tőled csak ilyeneket olvastam.

az oké, hogy ez unix portál, attól még nem kéne hülyeségeket beszélni a nem-unix rendszerekről. méghogy firefox. a firefox konkrétan fasorban sem lenne windows port nélkül. de az openoffice sem. meg hogy windows-ra csak warez van. aha. meg hobbiból.