( tetra | 2011. 10. 06., cs – 09:56 )

Te sem, mi sem tudunk SEMMIT a halál utáni létről. Lehet, hogy az egyiptomiaknak igazuk volt, és igenis számít, hogy milyen állapotban tartjuk meg a testünket. Lehet, hogy az számít, hányan szerettek minket. Lehet, hogy nem számít semmi. Nem tudjuk. Szóval nem onnantól spekuláció, hogy csak az Úr ítélkezhet, már a legelejétől spekuláció az egész.

Amúgy emberek ezrei halnak meg folyamatosan, kicsit képmutatás pont egy embernél előhozakodni ezzel az "adjuk meg a tiszteletet" dumával. Az emberek folyamatosan halnak meg, a hírekben mindig van egy-két gázolás, szerelmféltésből elkövetett emberölés stb. Lehet hogy te jobb embernek gondolod Jobsot az "átlagos Józsinál" (mert persze létezik ilyen, hogyne), de ne kényszerítsd ezt rá másra. Számomra csak +1 hulla, mondjuk én eleve nem értem, miért kéne tiszteletet tanusítani, ahogy a hisztiből is látszik, ez csak és kizárólag az élőknek szól, a halottnak úgy gondolom már indifferens.

Azt is hozzáteszem, hogy Jobs nem fiatalon halt meg, amit elért, azt elérte, és ez nem kis dolog. Nem hiszem, hogy elégedetlenül halálozott el. Persze a halálos ágyon nagyon kevesen érzik úgy, hogy tényleg eljött az idő.
----
Hülye pelikán