( Pontscho | 2011. 07. 06., sze – 16:44 )

ha a 3.x ágra gondolsz, ott csak késve adják ki a forrásokat. ezzel akarják távol tartani a kínai konkurenciát a hivatalos Android partnerektől. belső kínai gyártók már az iPad előtt is tolták az Androidos tabletjeiket, szóval a motiváció érthető.

Nem. Nemreg volt hir itt is abbol, h a Google beint az eddigi szabadkez gyakorlatnak pont azert mert mar kezdett az egesz tul fregmentalt lenni. Boven ment a siras a forumokon, h byebye SenseUI. Lusta vagyok megkeresni es idom sincs most erre.

nyilván a dolgok mai állása szerint ennek nem lenne semmi értelme. de a jövőben ha megváltoznának a viszonyok meglenne a lehetőség, mert az Android freesoftware. WP7nél teljesen ki van szolgáltatva a gyártó a MSnak

Ez utobbi oke, az elobbi pedig csusztatas. Ugyanis ha tulzottan levalik a mainstreamtol azzal azt kockaztatja, h a masok altal elvegzett munkat (mint amit pl. a Google is beletol) elveszitheti, ha pedig olyan jol sikerul, h par api break is becsuszik akkor az alkalmazasokat is amik eladjak a cuccait. Innentol kezdve muszaj szinkronban maradnia, ergo a Google diktal. Persze ezt is meg lehet oldani azzal ha maga tartja karban az src-t, de ez az ido multaval egyre tobb koltseget jelent es pont azt vesziti el ami miatt az Android most elsosorban meno. Valamint a munka is egyre tobb lesz vele leven a forkolt rendszerek az ido mulasaval egyre tobb kulonbseget halmoznak fel egymashoz viszonyitva.

---
pontscho / fresh!mindworkz