( poliverzum | 2011. 06. 30., cs – 09:41 )

Egy darabig nekem is volt IWIW és Facebook accountom (igen, mindkettő) de aztán mindkét helyről töröltem magamat. Rájöttem ugyanis, hogy engem a közösségi oldalak egyszerűen NEM ÉRDEKELNEK. Semmi pluszt nem tudnak hozni az életembe, ellenben tele vannak zavaró dolgokkal, spammal, HÜLYESÉGGEL, és különben sem használom őket semmire sem. Akkor pedig miért legyen? Azért, hogy a faszbúk küldjön havonta egy értesítőt, hogy régen léptem már be az oldalára?!

Inkább töröltem magamat.

Nem nagyon hiszem azonban, hogy a Google+ más lenne majd, bár most Breaknet blogjából tudtam meg csak, hogy ilyesmi létezik egyáltalán. Eleinte valóban lehet hogy jobb lesz, de aztán azt is megszállják majd az idióták, s akkor úgyis csak ugyanaz lesz ott is, mint a többi közösségi portálon. Ha viszont valami okos módszerekkel eléri a Google, hogy a 80-as IQ-ju (és azalattiak) ne tudjanak ott döntő fölénybe kerülni, és zavarni a normálisabbakat, akkor az lesz, hogy ezek nem is mennek majd át a Google+-ba, maradnak a faszbúkon (s esetleg másutt), s ez a Google+ halálát jelenti majd, mert idiótából mindig sokkal több van mint normális fazonból (az emberiség kb 80%-a sajnos idióta...) s emiatt a hirdetők is kevés reklámot akarnak majd betenni a Google+ -ba, márpedig a gúgli a reklámokból él!

Különben mintha úgy emlékeznék, hogy mintha korábban lett volna már efféle kísérlete a Google-nak, talán "Second Life" néven, vagy rosszul tudom? Mert az is megbukott!
-------------
Használj GoboLinuxot: http://mek.oszk.hu/05800/05895/
Könyvem a VIM-ről: http://mek.oszk.hu/09600/09648/#
:::A #86-os sorszámú hivatalosan bejegyzett GoboLinux felhasználó